Spumantul Royal Gold este considerat a fi una dintre cele mai spectaculoase producții de pe piața locală în materie de băuturi alcoolice. Este realizat de producătorul  român ZAREA, nume cu o tradiție de peste 100 de ani în obținerea popularului spumant de pe masa românilor.

Creația Royal Gold conservă aroma unică și deja familiară a spumantului Zarea, împreună cu textura sa cremoasă și savuroasă și are, desigur, accente gustative care o individualizează în rândul celorlalte băuturi obținute prin aceeași metodă. 

Marea inovație, singulară pe piața locală, pe care ne-o propune Zarea este infuzarea Royal Gold cu foițe de aur comestibil de 23K, care transformă această băutură din una (doar) specială în una deopotrivă elegantă și  îndrăzneață. Imaginea sa exclusivă este perfect pusă în valoare de finisajul cu inflexiuni aurii al sticlei care creează o impresie puternică încă de la prima vedere.

Royal Gold Rosé, cel mai nou spumant Zarea, păstrează eleganța exclusivă specifică Zarea Royal Gold, obținută în acest caz prin asortarea perfectă a culorii roz pal, limpede, în  nuanța coajei de caisă coaptă a spumantului cu sclipirile jucăușe ale aurului de 23k care îl îmbogățește. 

Prin aspectul original și  calitatea excelentă spumantul Zarea devine o opțiune interesantă pentru a fi oferit drept cadou celor apropiați, angajaților sau partenerilor de afaceri, indiferent de ocazie. Noi am așezat alături câteva surprize dulci și cafea, toate asortate cromatic și am obținut două modele de pachete cadou menite să producă surpriză și emoție. 

Pachetul cadou Royal Gold se prezintă în nuanțe aurii și este ambalat în cutie cadou calitate premium perfect asortată. Articolele incluse, alături de spumantul Zarea Royal Gold conferă acea notă de eleganță exclusivă a unui cadou imposibil de trecut cu vederea de persoana care îl primește. Cadoul Royal Gold este recomandat pentru orice ocazie: zile de naștere sau onomastice, întâlniri de afaceri, Crăciun, Paște etc. și îl poți achiziționa de aici.

Cromatica dominantă a cadoului Royal Spring este asortată în roșu și roz, culori ce îl transformă într-o opțiune potrivită pentru a fi oferit unei doamne sau domnișoare. Ambalajul premium de culoare roșie împreună cu produsele incluse, apreciate de oricine, maximizează efectul wow pentru destinatar. Poate fi comandat aici.

Indiferent de varianta aleasă, poți alege expedierea cadoului direct către destinatarul final, împreună cu un mesaj ales de tine, iar noi il vom transmite rapid oriunde în țară. Nu în ultimul rând, poți comanda fără griji orice pachet sau coș cadou de pe cadouripremium.ro deoarece nu introducem factura sau alte documente de plată în colet. Acestea iți vor fi transmise doar în format electronic la finalizarea comenzii.  

Echipa cadouripremium.ro.