Meniu
Cosul Dvs.

Despre noi

CadouriPremium.ro vă propune un mod unic de a celebra momente importante prin transformarea procesului deseori anevoios de alegere și oferire a unui cadou într-un moment plăcut, simplu de gestionat și cu maxim efect asupra destinatarului.

De asemenea, companiile mari și mici vor găsi pe site-ul nostru o modalitate ușoară și prietenoasă de a rezolva o nevoie care revine periodic în existența lor, aceea de a identifica și oferi cadouri personale și business către angajați și partenerii de afaceri. Pentru domeniul corporate oferim servicii complete care pornesc de la individualizarea celei mai potrivite combinații de produse în funcție de bugetul disponibil, ocazie și destinatar, ambalarea și livrarea rapidă a cadourilor în toată țara. Serviciile noastre pentru companii transformă identificarea și trimiterea de cadouri într-o experiență ușoară, rapidă și ieftină.

Trebuie să trimiți rapid un cadou? Nicio grijă! Indiferent că e Crăciunul, Ziua Mamei, Valentine’s Day, Sărbătorile Pascale sau o zi de naștere, majoritatea cadourilor sunt ambalate de noi chiar în ziua primirii comenzii și transmise cât mai rapid posibil.

Dorești să atașezi un nume, un mesaj sau un logo cadoului tau? Nimic mai simplu! Noi ne ocupăm ca mesajul tău să ajungă la destinație împreună cu cadoul ales.

Toate produsele de pe site-ul nostru sunt originale și corespund celor mai exigente standarde de calitate. Băuturile și produsele alimentare provin de la importatorii oficiali din România, de la mari case de comerț si distribuție din Italia, Germania, Austria, iar produsele tradiționale sunt furnizate de producători locali atent selecționați.

Ambalajele pe care le folosim sunt de calitate premium, perfect asortate cu conținutul pachetului  pentru un efect wow garantat.

Imaginile de prezentare a produselor sunt reale, nu au fost prelucrate artistic fapt ce îți oferă garanția că, indiferent de cadoul ales, bucuria pentru destinatar va fi conform intenției.

Comanda cu incredere! Nu introducem niciodata factura în pachet, așadar poți trimite cadoul direct catre destinatarul dorit.  Vei găsi factura în format digital in contul tău după finalizarea comenzii sau o primești pe adresa de email folosită la plasarea comenzii.

Te așteptăm în magazinul nostru!

Echipa CadouriPremium.ro