Meniu
Cosul Dvs.

Informații despre livrarea produselor

Livrarea în București și în zonele limitrofe se realizează, de regulă, cu mijloace proprii de transport, iar în țară prin intermediul unor firme de curierat recunoscute în domeniul lor de activitate.

CadouriPremium.ro asigură transportul gratuit în București pentru comenzi de minim 2.000 lei la o singură locație. Pentru comenzile sub această valoare costul transportului este de 25 lei/colet/adresă de livrare (21,01 lei + TVA).

Pentru locațiile din țară costul standard al livrării este de 25 lei/colet/locație. Pentru comenzi de volum vă rugăm să ne contactați.

Daca doriți livrare la adrese multiple, vă rugăm să plasați comanda la căsuța de e-mail comenzi@cadouripremium.ro. În funcție de volumul comenzii și de numărul de adrese de livrare vom găsi cea mai ieftină și mai rapida variantă.

Cadourile pot fi ridicate, fără niciun cost suplimentar, de la depozitul nostru situat în incinta parcului industrial CTPark Dragomirești aflat la km 13 pe autostrada A1, cu condiția confirmării comenzii și a termenului de ridicare de către unul dintre operatorii noștri și achitării prealabile a acesteia.  

Livrarea cadourilor se face în 2-5 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stoc.

Pentru comenzile plasate în lunile noiembrie, decembrie și în perioada Sărbătorilor Pascale durata de livrare poate fi mai mare datorită cererii crescute. Vă recomandăm plasarea din timp a comenzilor în aceste perioade ale anului.