Meniu
Cosul Dvs.

Informații despre livrarea produselor

Livrarea în București și în zonele limitrofe se realizează, de regulă, cu mijloace proprii de transport, iar în țară prin intermediul SameDay Courier.

De asemenea, puteți alege livrarea la easybox, selectând la finalizarea comenzii unul dintre easybox-urile SameDay disponibile în București și în țară. Vă recomandăm să alegeți livrarea la easybox pentru comenzi de maxim 6 pachete. În caz contar livrarea poate fi întârziată sau transformată în livrare la domiciliu, în funcție de disponibilul de lockere existent în momentul în care comanda dumneavoastră ajunge la locația aleasă.     

CadouriPremium.ro asigură transportul gratuit în București pentru comenzi de minim 3.000 lei la o singură locație. Pentru comenzile sub această valoare costul transportului este de 25 lei/comandă/adresă de livrare (21,01 lei + TVA).

Pentru locațiile din țară costul standard al livrării este de 25 lei/comandă/locație.

Livrarea la easybox are un cost de 15 lei/comandă (12,6 lei+ TVA) indiferent de destinație.  

Pentru comenzi de volum vă rugăm să ne contactați.

Daca doriți livrare la adrese multiple, vă rugăm să plasați comanda la căsuța de e-mail comenzi@cadouripremium.ro. În funcție de volumul comenzii și de numărul de adrese de livrare vom găsi cea mai ieftină și mai rapida variantă.

Cadourile pot fi ridicate, fără niciun cost suplimentar, de la depozitul nostru situat în incinta parcului industrial CTPark Dragomirești aflat la km 13 pe autostrada A1, cu condiția confirmării comenzii și a termenului de ridicare de către unul dintre operatorii noștri și achitării prealabile a acesteia.  

Predarea către firma de curierat a comenzilor efectuate până la ora 15:00 se face, de regulă, în aceeași zi lucrătoare pentru produsele aflate în stoc. Comezile efectuate în intervalul vineri după ora 15:00 - duminică vor fi livrate luni.

Pentru comenzile plasate în lunile noiembrie, decembrie și în perioada Sărbătorilor Pascale durata de livrare poate fi mai mare datorită cererii crescute. Vă recomandăm plasarea din timp a comenzilor în aceste perioade ale anului.