Cadoul este văzut ca un mediator sau ca un mic semn de exprimare a sentimentelor de apreciere pe care le avem la adresa apropiaților noștri pe care dorim să ni-i păstram aproape, fie că sunt din zona de business, fie din zona familială.

 Astfel, ne-am creat obiceiul să ne oferim cadouri la sărbători , la diferite ocazii și evenimente personale ori la marile etape ale vieții.

Sărbătorile mari de peste an reprezintă momente în care se oferă și se primesc cadouri. De obicei, în aceste perioade ale anului avem de achiziționat mai multe cadouri iar, uneori simțim că inspirația ne părăsește. Recomandat este ca si in aceste situații să se meargă pe nota simbolistică și personalizarea micilor daruri.

Indiferent de cadourile oferite sau primite, este important sa avem in minte câteva mici secrete pentru ca momentele acelea sa fie perfecte:

    • când alegi un cadou, încearcă să ții cont de preferințele și gusturile beneficiarului, nu doar de ale tale personale (cu alte cuvinte nu alege un cadou doar în funcție de ceea ce ți-ar plăcea ție să primești, ci ai în vedere ce i-ar face plăcere persoanei în cauză

    • când oferi un cadou, fă acest lucru cu toata inima și neapărat „asortează-l” cu un zâmbet cald și, în funcție de ocazie și destinatar, cu un buchet de flori; de cele mai multe ori, zâmbetul și sinceritatea personală pot conta mai mult decât cadoul în sine

    • când primești un cadou nu uita să mulțumești sincer și să desfaci cadoul pe loc, pentru a demonstra că apreciezi efortul celui care ți l-a oferit și că mica atenție îți face plăcere.

Dacă ești in pană de inspirație, nu ai timp, sau pur și simplu nu te pricepi să pregătești un cadou, soluția cea mai la îndemână este achiziționarea unui coș sau pachet gata pregătit de o firma specializată.

Iată câteva variante de cadouri „ready to offer” cu care sigur vei impresiona indiferent de ocazie.

Mult succes,

Echipa CadouriPremium.Ro